”Jag kom hit för att lära mig, inte för att se snygg ut” 4-åriga Cici tar just nu världen med storm när hon berättar om hur hon besvarade en jämnårig kille när han kallade henne ful.

Facebook.

Siahj "Cici" Chase, 4 år.

Siahj "Cici" Chase är fyra år gammal och bor i Nassau, Bahamas. Trots sin unga ålder hanterar hon redan tuffa situationer på ett sätt som få vuxna skulle göra. I en video där hennes mamma Sonya Antoine, 24, filmar henne berättar hon om hur en kille på förskolan kallat henne för ful, varpå hon svarat honom:

– Jag kom inte hit för att visa mig moderiktig. Jag kom hit för att lära mig, inte för att se snygg ut, säger hon i videon och fortsätter:

– Då sa pojken sa att jag såg elak ut och då sa jag: ”Har du sett dig själv i spegeln på senaste? Hejdå. Ses senare. Du gör mig arg.

Videon på den lilla flickan sprids just nu över hela världen. Filmen har i skivande stund visats över 800 000 gånger, delats över 18 000 gånger och har fått nästan lika många gilla-markeringar.

Mamman Sonya Antoine säger till Metro.se att hon inte var särskilt överraskad över hur dottern svarat pojken. Dessa ämnen är nämligen något de ofta pratar om.

– Jag lär Cici att vara nöjd med vad hon har, och att vara snäll och respektfull mot andra, men viktigast är att respektera sig själv. Vi pratar om allt, säger hon.

Enligt Sonya kommer en stor del av Cicis styrka från deras gemensamma kamp.

– Jag lär henne att tänka positivt även i negativa situationer som vi kan stöta på. Hon är en naturlig tuffing och jag lever för att förbereda henne för den dagen när jag inte finns kvar. Jag vill att hon ska veta de viktiga sakerna i livet.

Att filmen på dotter skulle bli så viral hade hon ingen aning om.

– Det trodde jag aldrig. Vi bor långt ifrån både familj och vänner, så jag lade upp videon på Cici så att de kan få se min lilla flicka. Och så blev den enorm. Det var väldigt oväntat.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset