Ibland är det inte spelen i sig som bjuder på de bästa ögonblicken. Lika ofta är det diskussionerna i panelen som gör det svårt att hålla sig för skratt. Här är fem favoriter.

MISSA INTE: Se avsnitten med av Esport-tv med Loda, Orange och Yamatocannon här!

Thorin vs Shaq

Det går inte att göra en lista med riktiga burns utan att ha med Duncan ”Thorin” Shields. Man kan tycka vad som helst om honom, men två saker är säkra. Han kan sin Counter strike-historik och han vet hur man hånar någon.

Extra kul blir det i den här samsändningen mellan ”Inside NBA” och Eleague där basketprofilen Shaquille O’Neal och den kaxige CS-analytikern hamnar i en ordbattle. Spana från 1.42 för att inte missa godiset.

 

Pajkatts obekväma fråga till Blitz

Svenske Dota 2-proffset Per ”Pajkatt” Olsson skapar lite halvdålig stämning i studion när han ställer William ”Blitz” Lee mot väggen med en obekväm fråga. Dota 2-coachen börjar ett tafatt försök att förklara sig, men inser snart att det inte går.

 

LÄS MER: De 3 övertrampen som fällde Immortals-stjärnan

Alla hackar på doublelift

Under 2013–2014 var Yiliang ”Doublelift” Peng ett återkommande ansikte i League of legends-panelen. Vilket utlöste en av de roligaste och längst ihållande dissföljetången någonsin. Den tidigare CLG-spelaren  var ständigt i de andra paneldeltagarnas sikte. Kemin mellan Peng och hans dåvarande coach Christopher ”MonteCristo” Mykles är fantastisk. Här är några av de bästa stunderna under den perioden. Min favorit är vid 0.38.

 

LÄS MER: Friberg: Jag vill lyfta fler troféer innan jag slutar

Semmler ”don’t giva a !%&#”

Vi tar en seriös rant emellan. Nyligen gjorde en regeländring att Counter strike-spelarna i den uppmärksammade iBuypower-skandalen 2014–2015 återigen får tillåtelse att spela i ESL- och Dreamhack-turneringar. När det begav sig passade den folkkäre kommentatorn Auguste ”Semmler” Massonnat att utrycka vad han tyckte i frågan. Resultatet? En fyra minuter lång burn som till slut når sitt crescendo med en hel del kraftuttryck.

 

GeT_RiGhT får ångra att han är med i studion

Vi knyter ihop påsen som vi började, med Duncan ”Thorin” Shields. Ninjas in Pyjamas stjärnan Christopher ”GeT_RiGhT” Alesund tar plats i studion och får ta emot smäll efter smäll från den ettriga britten.

Det är svårt att hålla sig för skratt när alla svar på tal som NiP-stjärnan får ur sig genast vänds rakt tillbaka.

LÄS MER: Här är de svenska landslagen till esport-VM i Sydkorea

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset