Visst stal Usain Bolt showen men var han den störste olympiern i London 2012? Om självuppoffring, mod och personlighet ska rankas som olympiska dygder förtjänar de här fem personerna att bli ihågkomna.

Metro World News

Manteo Michell. Löparen bröt benet i 400-metersstafeten men lyckades ändå fullfölja och leda sitt lag till vinst. "Det kändes som någon bröt mitt ben i två delar", sa 25-åringen efter loppet. "Jag ville inte svika de andra tre, så jag bara sprang på".
Conrad Readman. Den 49-årige revisorn var ett stort fan av spelen och var på plats varje dag de pågick innan han avled av en hjärtattack under ett velodromcykellopp.
Robert Harting. Tysken förtjänar inte en plats bara på grund av guldmedaljen i diskus, utan för hur han firade det efteråt. Under efterfesten tappade han bort sin ackreditering och tvingades sova på marken utanför OS-byn.
Katie Ledecky. Det 15-åriga stjärnskottet chockade genom att ta hem 800-meter fristil i den olympiska bassängen och slå det amerikanska rekordet på kuppen.
Sarah Attar. 19-åringen bröt ett strikt kulturellt tabu när hon blev den första saudiska kvinnan att ställa upp i spelen. Trots att hon kom sist i 800-metersloppet fick hon stående ovationer.
Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset