Efter jullovet kan man känna sig lite långsam och slö av all mat och alla sena nätter. Därför tipsar vi i dag om quiz för att sätta igång hjärnan inför 2018:s alla utmaningar.

Quiz med Quizmaster Dallas på Grand
Monbijougatan 17, 21153 Malmö
Quizmaster Dallas har pysslat med quiz sedan 2012 och sedan några år tillbaka är han en återkommande quizmaster på både Grand och Far i Hatten. Varannan onsdag utlovas quiz med sång, musik, videos, skämt, skoj, pausfrågor, pauspriser och eventuellt en överraskning.

Nya Tröls Bar & Restaurang
Karlskronaplan 1
Varannan måndag klockan 19.30 är det frågesportskväll på Nya Tröls Bar & Restaurang. De populära kvällarna har ett hemligt tema varje gång och den som vill kan äta middag till quizet. Man får vara upp till 6 personer i varje lag.

LÄS MER: ”Här är Malmös bästa kafféer”

Mässingshornet
Kirsebergsgatan 32, 212 20 Malmö
Mässingshornet är värt promenaden bort från stadens centrum. Det är en klassisk plats med dryck, mat och livemusik. De kör också quiz på onsdagar, året om från 19.00 och vinnaren får ett pris. Nu är det mest inomhus, men när varmare dagar kommer hänger man på uteserveringen.

Quiz ditch på Beer ditch
Nobelvägen 24, 21427 Malmö
På Beer Ditch kör de upplevelsequiz varje torsdag. Frågorna är allmänbildande och har inslag där alla sinnena får delta. Ett stående inslag är smaka och gissa fatölet. Det utlovas fina priser och kul.

Fagans Irish Pub & Restaurant
Per Weijersgatan 4, 211 34 Malmö
På Fagans kan man kolla fotboll, lyssna på livemusik och quizza. Under hösten hade de 170 lag som var med och tävlade och 2018:s quiz är redan igång igen. Fagans ligger mitt i stan, så smit in på torsdagar klockan 20.30 och testa dina kunskaper.

LÄS MER: ”Fem bra nattklubbar i Malmö”

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset
Mer om helgtips