Med hjälp av en matkasse får du mer tid över till att leka med dina barn.
Med hjälp av en matkasse får du mer tid över till att leka med dina barn.

Hösten behöver inte vara ett enda långt livspussel. Vi har listat sju smarta tjänster som ger dig tid över till annat i vardagen. Det bästa av allt? Du får pengar tillbaka på dina köp!

1. Linas Matkasse gör att du slipper ödsla tid i mataffären

Foto: Pressbild/Linas Matkasse

Vi kan alla relatera till det berömda livspusslet. Jobba, lämna barnen, handla, laga mat… ja, det kan fortsätta i all oändlighet. Linas Matkasse hjälper dig med åtminstone en komponent – den tidskrävande och kluriga uppgiften att bestämma och handla mat till hela veckan. Utan att förlora pengar sparar du enormt med tid genom att få färdiga matkassar och recept hem till dörren.

Köp din matkasse via Refunder och få 12 procent återbäring.

2. Låt en robotdammsugare städa åt dig

Foto: Shutterstock/IBL

Företaget Dite kan förse dig med alla dina fantasiers robotredskap för hemmet. Fönsterputsare, gräsklippare och såklart dammsugare. Spara en timme, eller flera – beroende på hur stort du bor, på att låta robotdammsugaren städa hemmet medan du själv är på jobbet.

Köp din robotdammsugare från Dite via Refunder och få 3,5 procent återbäring.

3. Nu behöver du aldrig mer frakta hem dina byggvaror

Foto: Shutterstock/IBL

E-handel, där snackar vi förenkla-i-vardagen-hack. En av de saker som är extra besvärliga att köpa i butik för att själv frakta hem, är byggvaror. Hos ByggMax kan du handla allt till din ombyggnation för att inom loppet av två dagar ha varorna vid dörren, vare sig du är snickare eller hemmafixare.

Handla på ByggMax via Refunder och få 5 procent återbäring på hela köpet.

4. Få katt- och hundmaten levererad till dörren

Foto: Shutterstock/IBL

Nu är vi där igen, vid livspusslet. Hur mysigt det än är med husdjur kan det ändå vara en aning tradigt att leta sig till djuraffären för att hitta mat, leksaker eller hundben. Via Arken Zoo beställer du smidigt hem till dörren eller till ditt närmsta postombud.

Beställ via Refunder och få 4 procent återbäring på hela ditt köp.

5. Streama över 1 500 ljudböcker direkt i telefonen

Foto: Shutterstock/IBL

När den knappa tiden i vardagen inte ger utrymme för att läsa en god bok är det perfekt med ljudböcker. Med Storytels utbud kan du lyssna på över 1 500 ljudböcker genom att betala en månadsavgift. Du betalar alltså inte extra för att lyssna på bok nummer 456 i ordningen, utan en fast avgift.

Handla e-böcker från Storytel via Refunder och 15 kronor i återbäring.

6. Carsharing – det snabbaste och smartaste sättet att hyra bil

Foto: Shutterstock/IBL

De senaste årens delningsekonomiska tjänster är lika många som de är populära. Via taxi- och hotelltjänster har nu fenomenet spritt sig till bilpooler runt om i världen. Med DriveNow du genom deras app hitta en ledig bil, boka den och göra dina ärenden med den för att sedan lämna tillbaka den igen på valfri, rekommenderad parkeringsplats. Ekonomiskt, smidigt och framförallt väldigt miljövänligt!

Hyr din bil hos DriveNow via Refunder och få 30 kronor återbäring.

7. Tjänsten som löser födelsedagspresenten på ett kick

Foto: Shutterstock/IBL

Glöm diskussionen om huruvida hårda kontra mjuka paket är den bästa presenten – en upplevelse är något som mottagaren alltid kommer bära med sig. Hos Live it kan du välja mellan 500 olika upplevelser, som till exempel att hoppa fallskärm, testköra en Ferrari eller en ordentlig SPA-behandling. De säljer även presentkort så att mottagaren själv kan välja och vraka.

Köp din upplevelse hos Live it via Refunder och få 6 procent återbäring.

Så fungerar Refunder – återbäring på alla köp när du nätshoppar

• När du shoppar i någon av de nästan 600 butiker som är anslutna får Refunder provision.

• Den provisionen delar Refunder med dig som kund i form av riktiga kronor och ören tillbaka på ditt konto.

Samtidigt fungerar Refunder som en komplett nätshoppingportal med mängder av erbjudanden inom allt från makeup och kläder till möbler och hotellnäter.

Att ansluta dig till Refunder tar ett par sekunder via e-post, Facebook eller Paypal och kostar självklart ingenting. Sen är det bara att näthandla som vanligt samtidigt som återbäringen samlas på ditt konto. Så fort du har samlat över 100 kronor kan du föra över dem till ditt bankkonto.

Kom igång med Refunder nu med en gång!


Artikeln är ett resultat av ett annonssamarbete och innehållet är sponsrat av annonsören. Den här artikeln är inte framtagen av Metros redaktion utan av vår kommersiella avdelning för Native Advertising.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset