Kvinnan var inlåst på kliniken i flera timmar.
Kvinnan var inlåst på kliniken i flera timmar.

En 86-årig kvinna i Methuen, Massachusetts, var i flera timmar inlåst på en dialysklinik i staden, skriver CBS News. Personalen hade gått hem. ”Jag var förbannad och äcklad”, säger kvinnans barnbarn.

Kvinnan som blev inlåst skulle ha flyttats till ett sjukhus under dagen, men när ambulansen kom för att flytta henne var kliniken stängd. Personalen på kliniken hade gått hem och helt glömt bort att hon låg kvar i sin säng, skriver CBS News.

När ambulanspersonalen upptäckte att kliniken var stängd ringde de genast kvinnans familj. Kvinnans barnbarn ringde då 911 och berättade att hennes farmor var inlåst på dialyskliniken.

LÄS MER: Kvinna död i frysrum på USA-hotell

– Först var jag förbannad och orolig, sen blev jag äcklad. Jag jobbar själv inom sjukvård och så här får det inte gå till. Någon måste ta ansvar för det här, säger barnbarnet till CBS News.

Efter att hon ringt 911 och anmält att hennes farmor var inlåst kom brandkåren och fick ut den 86 år gamla kvinnan från kliniken. Brandkåren körde henne sedan till det sjukhus som hon skulle transporterats till tidigare.

LÄS MER: Paret attackerade mormor – för att hon inte lät dem ha sex

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset
Mer om Hälsa