Minst 34 personer har dött efter de attentat som ägde rum i Bryssel under tisdagen. Det här är vad vi vet.

1. Två explosioner ägde rum vid på Bryssels största flygplats. Explosionerna skedde vid en incheckningsdisk i avresehallen. 

2. En timme senare ägde en explosion rum vid en tunnelbanestation Maelbeek i Bryssel som ligger endast en station bort från stationen Schuman, där EU-kommissionens högkvarter ligger. 

► LÄS MER: UD bekräftar: En svensk skadad i explosion i Bryssel
 

3. Attacken vid flygplatsen rörde sig om ett självmordsdåd. Det berättade belgiska myndigheter vid 11-tiden.

4. En svensk man i 50-årsåldern ska ha ådragit sig en lindrig splitterskada i samband med explosionerna på flygplatsen i Bryssel. Han är inte allvarligt skadad. Det bekräftar UD för Metro.

5. Vittnen berättar att skottlossning först ska hörts i avgångshallen på flygplatsen och därefter "skrik på arabiska". Detta enligt tidningen Het Laatste Nieuws

6. Belgien har satt in 225 soldater för att förstärka bevakningen i Bryssel. Samtidigt har Frankrike kallat in 1 600 extra poliser för att stärka bevakningen vid gränser och kring järnvägsstationer. Detta enligt TT.

7. Den svenska terrorhotsnivån ligger kvar på tre på en femgradig skala och förändras inte enligt Säpo. Men säkerheten har stärkts vid svenska flygplatser. 

8. Terrorhotsnivån i Bryssel har höjts till nivå 4, den högsta nivån.

9. Polisen efterlyser en man som har fångats på flygplatsens övervakningskamera. Mannen som bär en hatt och vit jacka skjuter en bagagevagn framför sig. Bilden på mannen har publicerats av flera medier. 

► LÄS MER: Svenska Ingrid var vid flygplatsen: "Stämningen är chockartad"

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset