Admiralbulldog är inte den som drar sig för att skämta med sina följare.
Admiralbulldog är inte den som drar sig för att skämta med sina följare.

Dota-veteranen och streamingprofilen Henrik ”Admiralbulldog” Ahnberg är tillbaka i Alliance – åtminstone om man ska tro en tweet som han lade ut på fredagskvällen. Men allting pekar på att utspelet är ett spratt.

En enkel tweet från den svenska Dota-profilen Admiralbulldog fick Dota-communityn på Twitter att gå i spinn. Länken gick till hans forna lag Alliance hemsida, där det står ”Bulldog is back” med stora bokstäver. En fullständig laguppställning med Loda, Akke, Pajkatt och Madshka är också presenterad. Men allt pekar på att det rör sig om en gammal hederlig trollning.

LÄS MER: Loda återvänder till Alliance spelartrupp – Era och Pablo ut

För bara några dagar sen gick Jonathan ”Loda” Berg ut med att han återvänder till Alliance trupp och i samma veva tänker sätta ihop en helt ny laguppställning från grunden. Många hoppades säkerligen på att Admiralbulldog skulle göra comeback i laget som bland annat vann The International 2013.

Så när Admiralbulldog twittrade om en återkomst var det många som satte kaffet i halsen.

”Vilket grymt sätt att leka med mina känslor” svarade en twittrare.

”Är det ett skämt?” skrev en annan.

Men de flesta insåg snart att det var en bluff.

LÄS MER: Folkkära Dota 2-profilen drabbad av cancer

Laguppställningen på sidan är identisk med den som presenterades inför The International 2015 med Admiralbulldog, Jonathan ”Loda” Berg, Joakim ”Akke” Akterhall, Per Anders ”Pajkatt” Olsson Lille och Sébastien ”Madshka” Debs.

Och en snabb sökning på webbsidans ålder visar att den är två år och tre månader – vilket stämmer överens med teorin om att det är sidan som publicerades i samband med The International 2015.

Inte heller har det publicerats något officiellt uttalande på Alliance förstasida.

Så vi verkar tyvärr få vänta en stund till på att få se Alliance nya laguppställning.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset