Alexander Bard riktade hård kritik mot Zara Larsson på Twitter.
Alexander Bard riktade hård kritik mot Zara Larsson på Twitter.

Alexander Bard kallade Zara Larsson för ”kändisbitch” och ”manshatare”. Drygt en månad senare har artisten svarat på angreppet i Podcasten Schulman Show. ”Han är ju så dum, jag kan inte ta åt mig”, säger hon.

Tidigare i höst, den 15 november närmare bestämt, skrev Alexander Bard en tweet för att kritisera #metoo-kampanjen. I inlägget gick han till hårt angrepp mot Zara Larsson.

LÄS MER: Alexander Bard till hårt angrepp mot #metoo – TV4 tar avstånd

”Låt oss kalla det för Zara Larsson-syndromet. Kändissubba hatar män. Män skriver och producerar hennes skivor, organiserar och promotar hennes turnéer, regisserar hennes musikvideor. Och bygger mikrofonerna och de sociala plattformarna, på vilka hon fortfarande hatar män”, skrev Bard.

Zara Larsson har valt att inte bemöta Bards angrepp – förrän nu. I podcasten ”Schulman show” kommenterar hon det för första gången när Alexander Schulman frågar om hon följt med i det som skrivits.

– Han är ju så dum, jag kan inte ta åt mig. Det är jättesorgligt. Gud vad tråkigt att han har noll procent hjärnceller, säger artisten i podcasten.

– Jag antar att han ville att jag skulle svara honom. Men nej, jag tänker inte ge honom det. Jag har verkligen tröttnat, säger hon vidare.

LÄS MER: Debatt: TV4, ni normaliserar Alexander Bards rasistiska åsikter

Larsson berättar att hon sedan ett år tillbaka slutat med att läsa och svara på åsikterna som strömmar på nätet.

– Någon som kommer, som Alexander Bard, och säger de grejerna han gör, är det någon som är kapabel till en diskussion? Nej, det är det inte. Han är förlorad.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset