Torontos William Nylander tacklades in i sargen av Buffalos Josh Gorges i matchen mot lillebrorsan Alexanders NHL-lag Buffalo.
Torontos William Nylander tacklades in i sargen av Buffalos Josh Gorges i matchen mot lillebrorsan Alexanders NHL-lag Buffalo.

Lillebror Alexander Nylander, 18, gick segrande ur brödraduellen mot två år äldre William när Buffalo besegrade Toronto med 1–0 efter straffar i en träningsmatch inför NHL-säsongen. Det var första gången de två talangfulla hockeybröderna spelade mot varandra.

– Det var en rolig upplevelse. Det var roligt att se honom spela från bänken och inte från läktaren för första gången. Det var väldigt speciellt, sade Alexander Nylander till Buffalos Sabres hemsida.

Matt Moulson avgjorde straffläggningen i den femte omgången. Då hade Alexander Nylander och William Nylander lagt varsin straff i den ordinarie straffrundan, men båda räddades av målvakterna. Anders Nilsson stod i mål för Buffalo, tog 23 skott och samtliga fem straffar.

William Nylander debuterade i NHL förra säsongen och tippas få en större roll i Toronto i år, medan Alexander Nylander draftades av Buffalo i somras och kommer direkt från en säsong i kanadensiska juniorligan. Om han tar en plats i NHL direkt återstår att se.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset