Alicia, 19, sökte både kärlek och bostad via en minst sagt annorlunda annons på ett bostadsforum på Facebook. Efter närmare 1 000 svar kan hon ha hittat vad hon letat efter. ”Vi får se vad som händer” säger hon.

Privat/Facebook

Alicia Hansson, 19 saknar framförallt två saker i livet: Kärlek och en bostad i Göteborg när hon kommer hem från Spanien. Därför passade hon på att skriva en minst sagt annorlunda bostadsannons – i hopp om att finna båda delarna.

– Kärlek är ju ingenting jag kan kräva, men däremot fick jag tid för mig själv att leka med tanken och därmed humoristiskt fylla ut kraven. Sedan eskalerade det kan man väl säga, säger hon.

Och efter att ha postat annonsen i en grupp på Facebook ser hon ut att vara båda sina mål ganska nära efter bara ett par dagar.

– Jag har fått drygt 1 000 meddelanden angående både sambo och bostad. Det är roligt att se hur man lockar fram humorn ur människor, mycket som fått mig att skratta. Har fått allt från romantiska dikter till killar som går rakt på sak och slänger iväg en bild på sitt sexpack, säger hon och fortsätter:

– Men tro det eller ej så har jag faktiskt hittat en kille jag börjat prata lite mer med än andra som faller in på alla mina kriterier, skrivna som oskrivna. Vi får se vad som händer.

I sociala medier har annonsen även väckt en del kritik utifrån det sätt hon beskriver ”den idealiska mannen”.
– Jag tycker att det är viktigt att även kunna skämta lite också. De som känner mig vet hur jag är som person och skulle nog inte se mig som en ”blåst bimbo ute efter folks pengar”. Då har man missuppfattat det helt. Jag gör också mycket gott här i världen och skulle självklart inte objektifiera mannen jag lever med.

GT var först med att uppmärksamma Alicia Hanssons annorlunda bostadsannons.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset