ALLA VILL TOLKA "LET IT GO"
ALLA VILL TOLKA "LET IT GO"
Den HC Anderson-inspirerade sagan "Frost" ("Frozen") är Disneys hittills största kassako. När sångerskan och skådespelerskan Idina Menzel i rollen som prinsessan Elsa framför "Let it go" sjunger barn i hela världen med. Många har känt sig kallade att tolka "Let it go", som kommer att framföras av Menzel på Oscarsgalan den 2 mars. 
 
Afrikanskt med barnkör
Röstsensation. Britten Alex Boyé är känd för att ta populära  poplåtar och som han själv säger "afrikanisera" dem. I covern av "Let it go", som på fem dagar redan hade 13 miljoner visningar, ingår en mäktig barnkör och blott 11-åriga röstsensationen Lexi Walker.  
 
Många popröster i ett
Imitiation. Videon där hon imiterade popdivor i "Total eclipse of the heart" blev en viral succé. Nu har Christina Bianco gjort en liknande version av "Let it go". Där härmar hon inte bara Idina Menzel utan även stjärnor som Britney Spears, Céline Dion och Adele.
 
På 22 olika språk
Språklektion. Disney har klippt ihop en version av "Let it go" på 22 olika språk, däribland svenska. Antingen kan man välja att kolla på videon som den är eller så kan man kolla på den genom barnens ögon i ännu ett All react-avsnitt: "Kids react to Frozen".
Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset
Mer om Länktips