Alliance lagspel var inte på topp och svenskarna fick se sig slagna av TNC Predators i Kuala Lumpur-majorn i Dota 2.

Natten till tisdag svensk tid var det vinna eller försvinna för svenskarna i Alliance under Kuala Lumpur-majorn.

Alliance stod mot TNC Predator efter att puttats ner i nedre bracketen av PSG.LGD.

Det blev en tuff start där Alliance inte lyckades få någon kontroll över kartan och därför hade stora problem att pusha tornen. När TNC hade plockat hela första raden torn hade Alliance fortfarande inte fått chansen att ta ett enda.

Lagen följdes åt i ekonomi och experience men efter två billiga kills i mid vid 18-minutersstrecket började det Filippinska laget rulla ifrån svenskarna även där. Svenskarna hittade inte rätt i lagfajterna och vid 45 minuter spelade var det ”gg”.

LÄS MER: Valves krav på Dota 2-lagen: Straffa spelare som beter sig illa

”De spelade slarvigt och gjorde dåliga itemköp. De ser troligtvis tillbaka på matchen och önskar att de köpte en Linken’s Det är inte mycket de behöver ändra. Det var inte som att de blev utklassade på något sätt”, sade den tidigare lagmedlemmen Henrik ”AdmiralBulldog” Ahnberg i studion inför andra kartan.

Andra matchen blev däremot ingen upphämtning. Precis som i matchen innan så var TNC Predator starkare i lagfajterna och skaffade sig ett övertag som till slut var för svårt för Alliance att ta igen.

Svenskarna är därmed utslagna ur turneringen.

LÄS MER: League of legends-utvecklaren stäms – ska ha diskriminerat kvinnor

Kommentera denna artikel

Vad tycker du? Här har du möjlighet att kommentera denna artikel. Vi på Metro vill ha en öppen dialog där de som deltar respekterar varandras åsikter. Alltså förväntar vi oss att du håller en schysst ton. Du kan framföra dina åsikter på ett civiliserat sätt även om du inte håller med om andras. Vi tror på dig!

Här kan du läsa hela vår kommentarspolicy.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset
Mer om Dota 2 alliance