Hollywoodfrun Anna Anka kommer tillbaka i rutan i höst.
Hollywoodfrun Anna Anka kommer tillbaka i rutan i höst.

Anna Anka är tillbaka i TV3:s realityprogram, nio år efter hennes första medverkan.

När Hollywoodfrun Anna Anka, 46, först deltog i programmet 2009 slog hon ner som en bomb i Sverige. Hennes populäritet ledde bland annat till hennes egna program ”Anna Ankas jul” och ”Anna Anka söker en assistent”. Nu gör originalmedlemmen comeback.

”Ikoner gör aldrig en comeback, de väntar bara på det perfekta tillfället att ta över strålkastarljuset igen från de trötta och avlagda”, säger Anna Anka i ett pressmeddelande.

LÄS MER: Här är kändisar som har gått i sina föräldrars fotspår

Senast Anna Anka var med var hon gift med sångaren Paul Anka. Sedan dess har hon gått igenom en skilsmässa och en svår vårdnadstvist.

”När du inser ditt eget värde är det svårare att stanna kvar hos människor som inte gör det. Jag tror på att vara stark när allt annat går fel. Jag är otroligt stolt över hur jag har hanterat mina mörkaste motgångar i mitt liv”, säger hon.

LÄS MER: Anna Anka överklagar i vårdnadstvisten: kräver att få träffa sonen

Nu kommer hon tillbaka i rutan och utlovar drama och hon och ska ”skaka om showen”.

”Det känns fantastiskt att vara tillbaka och skaka om showen. Jag tog en paus och nu är jag redo att kavla upp armarna och jobba igen. En anledning till att vill jag vara med igen är för att berätta min version av allt som varit, säger Anna Anka.

Programmet har premiär i TV3 och Viafree i höst.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset