Efter att Daily Mail rapporterat om att Keith Flint, som är frontman i musikgruppen The Prodigy, ska ha börjat ägna sig åt jakt har personer som ansluter sig till rörelsen Anonymous gått ut med ett hot mot stjärnan. "Keith mördade en hjort, så nu ska vi mörda honom politiskt", säger en anonym person i en video.

Under fredagen kunde Daily Mail rapportera om att Keith Flint, frontman i musikgruppen The Prodigy, ska ha börjat ägna sig åt jakt. Sångaren ska enligt tidningen ha investerat i flera jakthästar samt börjat umgås i jaktkretsar.

Detta har fått den lösa nätrörelsen Anonymous att ilskna till. I ett videoklipp som lades ut på Youtube under lördagen menar en anonym röst att gruppen ska hämnas på Keith Flint.

► LÄS MER: Nu har Anonymous attackerat IS – tusentals twitterkonton stängs ner

– Det har kommit till vår kännedom att Keith har en fetisch för att mörda djur. Det har kommit till vår kännedom att Keith börjat hänga med konservativa skurkar och jagat räv. Keith mördade en hjort, nu ska vi mörda Keith politiskt, säger rösten bland annat i videon.

Enligt videon är  Anonymous  besvikna på Flint då han, enligt gruppen, ska ha blivit en del av etablissemanget trots att han gjort musik vars syfte var just att göra revolt mot etablissemanget. 

Flint har inte tydligt kommenterat hotet från Anonymous, men i ett inlägg på The Prodigys Facebooksida nekar han till påståenden om att han skulle ha dödat djur.

"Angående påståenden som just nu sprids. Ja, jag bor i Essex och har ett par hästar. Jag reste med ett lokalt jaktteam, det var bara en nöjestripp och inga djur jagades eller dödades, så mitt samvete är rent. Det var inte min grej och jag kommer inte åka igen", skriver han.

► LÄS MER: Det här är Anonymous – egentligen

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset