När barnen på förskolan Jesus´Lil Helpers i amerikanska Pennsylvania gått hem tog ägarens son över lokalen. Då använde Ryan Varano och hans kompis Christian Kehler dagiset för att knarka och sälja heroin.

Sedan 1998 hade förskolan Jesus' Lil Helper's Daycare drivits i den amerikanska staden Shamokin. Men nu visar det sig att dagiset under den senaste tiden inte bara varit ett dagis, utan också en opiumhåla.

Ryan Varano, vars mor äger förskolan, anklagas nu nämligen för att ha använt lokalen på kvällarna för att knarka och langa heroin. Till den lokala tidningen The Shamokin news berättar polisen att Varano och en annan man ska ha använt barnens stolar och bord för att paketera heroin och fylla sprutor.

– Det är upprörande att heroin langats på samma plats där våra barn ska vara säkra, sa åklagaren Ann Targonski till The Shamokin news.

Tre män står misstänkta för brottet och anklagas för flera åtalspunkter, bland annat innehav av olagliga substanser. Männen blev påkomna efter att en person ringt polisen för att berätta att en av männen verkade ha överdoserat.

Ryan Varanos mamma som äger dagiset menar att hon nu anmält sin son för brottet.

– Han hade ingen rätt att vara där, han hade ingen rätt att ta med någon in där, sa hon till The Shamokin news.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset