Efter den otroliga vinsten funderar mannen nu på att köpa sig en ny dator, och möjligen en TV.
Efter den otroliga vinsten funderar mannen nu på att köpa sig en ny dator, och möjligen en TV.

Den arbetslöse mannen från Stockholm blev ordentligt chockad när han i helgen plötsligt fick veta att han blivit miljonär.

– Vad är det du säger? Hoppas att du inte luras för då tuppar jag av! ska mannen ha sagt när han på lördagskvällen fick beskedet om att han plötsligt gått och blivit miljonär.

Enligt ett pressmeddelande från Svenska spel rättar mannen alltid sina rader på söndagar, vilket var förklaringen till att han inte visste att han vunnit när  vinnarambassadör Pierre Jonsson på lördagen ringde för att gratulera.

Mannen uppges sedan en tid vara arbetslös. De ekonomiska orosmolnen som rört sig i mannens sinne sedan årsskiftet ska nu ha lättat rejält.

– Hurra äntligen! Oj, vad detta kom lägligt för min del. Otroligt! Mina Lottorader har jag unnat mig för att ha något lite extra kul. Och nu visar det sig att det var bland det bästa jag gjort. Jag är så tacksam och glad att det här händer och kommer säkert somna i utmattning i kväll, säger den omåttligt lyckliga vinnaren i pressmeddelandet.

Högst upp på inköpslistan uppges nu stå en ny dator, och möjligen en ny TV.

Vinnarraden kostade mannen 72 kronor och spelkvittot ska ha lämnats in till en ICA Kvantum i Stockholm.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset