Chris Evans och Scarlett Johansson.
Chris Evans och Scarlett Johansson.

När skurken Thanos har planer på att utrota hälften av universums befolkning i ”Avengers: Infinity war” gör ”Avengers”-stjärnorna och deras allierade superhjältar allt för att besegra honom. Chris Evans och Scarlett Johansson återvänder i rollerna som Captain America och Black Widow.

Vad tycker Captain America och Black widow om Thanos?

– Jag vet inte om Black Widow tyckte något särskilt om honom. Jag tror att efter allt vi har stött på, vare sig det handlar om Ultron eller vilken annan psykopatisk person som helst, så är min rollfigur väldigt strategisk, och det här är inte nödvändigtvis något hon kan få ett grepp om. Vi är alla lite blinda när vi går in i det här, säger Scarlett Johansson.

– Ja. Jag tror att det på något sätt är de värsta rädslorna som blir verk-
lighet. Första gången himlen öppnar sig och utomjordingar väller in i staden så visste vi att det var något som kunde hända, och vi hanterade det den gången, men vem vet hur mäktiga de kan bli? Det här är som ett värsta scenario där man får reda på vad någon som försöker förgöra din planet är kapabel till, säger Chris Evans.

LÄS MER: ”Avengers”-stjärnor i välgörenhetsuppläsning

Producenterna nämnde att alla rollfigurer har personliga och känslosamma ögonblick i filmens handling. Kan ni berätta om dem, särskilt eftersom att det här är den tredje Avengers-filmen?

– Jag vet inte om jag kan säga något utan att avslöja …, säger Chris Evans.

Säg det bara!

– Det finns många. Den här filmen har en tung handling. Det är många människor, många universum som kommer samman. Jag tror faktiskt att det på vissa sätt inte finns mycket tid till att ha känslor kring vad som händer, för att vi står inför det största hotet vi någonsin haft, och det i sig är så överväldigande, säger Scarlett Johansson.

– Det är väldigt krävande. Det är som ett stort schackspel. Detta är bara ett drag, i ett mycket långdraget spel, säger Chris Evans.

LÄS MER: Därför älskar vi superhjältar

Med alla dessa rollfigurer som tillsammans för första gången, från alla dessa olika universum, med det största hotet hittills där, vad är ni mest exalterade över att fansen ska få se?

– Själva sambandet mellan alla de här olika filmerna tror jag. Det var roligt att ”Avengers” gav liv åt rollfigurerna, men alla var inte separata rollfigurer som har haft sina egna äventyr. Jag tror inte att det här någonsin har gjorts tidigare, där du har så många olika delar som ska kokas ner till en enda handling. Som sagt, Avengers var rätt ambitiöst, men det här slår verkligen den, säger Chris Evans.

Jenny Davis/The Interview People

Översättning och bearbetning: Natalie Demirian

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset
Mer om film