Tim ”Avicii” Bergling har haft ett framgångsrikt år. Bland annat vann han Bästa genombrottsartist i International Dance Music Awards.
Tim ”Avicii” Bergling har haft ett framgångsrikt år. Bland annat vann han Bästa genombrottsartist i International Dance Music Awards.

Han står bakom hittar som ”Bromance/Seek bromance”, ”My feelings for you” och ”Levels”. Klart nu att Tim ”Avicii” Bergling spelar i Globen i vår.

Den som missade Aviciis spelning på endagsfestivalen Summerburst i Stockholm i somras, eller fick mersmak av den, får en ny chans att se honom live i vår. Metro kan i dag berätta att Tim Bergling, som är Aviciis riktiga namn, kommer till Globen den 3 mars nästa år.
Tim Bergling skapar housemusik under namnen Avicii och Tim Berg. Han är redan ett etablerat namn inom dansmusikgenren – när magasinet

Dj-Mag presenterade resul­tatet av sin omröstning över topp 100 dj:s i världen hamnade den 22-årige Stockholmaren på sjätte plats. I motiveringen kallas han för en av ”de största succéhistorierna inom dansmusik” de senaste åren. Magasinet skrev också att ”Den svenska housestjärnan är kanske inte medlem av någon ”mafia” men han har sannerligen bra kontakter – David Guetta och Tïesto är bara två av de stora namnen som han redan har jobbat ihop med”.

Biljetter till Aviciis Globenkonsert släpps måndag den 7 november.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset