Aviciis föräldrar mamma Anki Lidén och pappa Klas Bergling tackar fansen för stödet.
Aviciis föräldrar mamma Anki Lidén och pappa Klas Bergling tackar fansen för stödet.

Tim Berglings föräldrar skriver nu om sonens bortgång och tackar för allt stöd de senaste dagarna. "Tack för de initiativ som tagits för att hedra Tim," skriver föräldrarna.

Tim ”Avicii” Berglings föräldrar Anki Lidén och Klas Bergling skriver i ett öppet brev och tackar för allt stöd.

LÄS MER: Avicii var färdig med nytt album när han gick bort

”Vi vill tacka för det stöd vi fått och alla kärleksfulla beskrivningar av vår son och bror. Vi är så tacksamma för alla som älskade Tims musik och har fina minnen till hans låtar.

Tack för de initiativ som tagits för att hedra Tim, som samlingen på Sergels torg, kyrkklockor som spelat hans musik och tysta minutrar runt om i världen.

Med kärlek,

Familjen”.

Uttalandet offentliggjordes via Aviciis svenska presstalesperson Ebba Lindqvist på måndagskvällen.

Det var i fredags det blev känt att den svenska världsartisten Tim Bergling gått bort, 28 år gammal. Han befann sig på semester i Omans huvudstad Muskat på semester. Sedan dess har han hyllats och sörjts av tiotusentals fans och massor av världsartister.

LÄS MER: Anton Körberg tackar för stödet efter halvbrodern Aviciis död

Kommentera denna artikel

Vad tycker du? Här har du möjlighet att kommentera denna artikel. Vi på Metro vill ha en öppen dialog där de som deltar respekterar varandras åsikter. Alltså förväntar vi oss att du håller en schysst ton. Du kan framföra dina åsikter på ett civiliserat sätt även om du inte håller med om andras. Vi tror på dig!

Här kan du läsa hela vår kommentarspolicy.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset
Mer om Avicii