"Chock. Sorg. Ilska". Så inleder Aviciis före detta manager Arash "Ash" Pournouri ett långt facebookinlägg där han utrycker sina känslor efter beskedet om Tim "Avicii" Berglings bortgång.

Låtskrivaren och skivsbolagsägaren Arash ”Ash” Pournouri stod Avicii mycket nära, och beskrivs ofta som den som upptäckte talangen hos Tim Bergling och hjälpte honom att ta klivet upp mot toppen.

Nu beskriver ”Ash” sina känslor efter beskedet om Aviciis dödsfall i ett långt inlägg på Facebook.

”Chock. Sorg. Ilska. Vrede. Apati. Förtvivlan. Elände. Smärta. Smärta. Smärta. Jag vet inte ens vad den här känslan kallas. Du var min familj”, skriver skriver han i inledningen av inlägget.

De två började samarbeta redan 2008 och har sedan dess följts åt genom karriären.

”Ingen kommer veta vad vi var med om tillsammans. Ingen kommer veta hur nära vid stod och kärleken vi kände för varandra. Showen var en show. Det var aldrig äkta. Det var historien vi berättade för världen. Du och jag var på riktigt.”

Det känslofyllda inlägget avslutas med att Arash berättar om vännernas sista möte, en vinterdag i februari.

”Jag kommer aldrig att glömma, och för alltid vara tacksam över de sista orden vi sa till varandra för ett par månader sedan, efter att ha spenderat 9 timmar med att äta, dricka umgås, till 5 på morgonen lördagen den 17 februari. När vi lämnade stället någonstans i Stockholm och sa – jag älskar dig.

LÄS MER: Avicii i unik intervju med Metro

 

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset