Dannys show är något man borde se i höst.
Dannys show är något man borde se i höst.

Hösten är inte bara mörk och deppig. I Stockholm är det också säsong för stora krogshower, musikaler och teateruppsätttningar. Se till att säkra biljetter redan nu för att göra hösten gladare. Här är fem tips.

Danny Saucedo
Hamburger börs 14/9- 16/12
Danny firade tio år som artist med att sätta upp krogshowen ”Nu” i våras. Recensionerna var lysande och biljetterna sålde slut direkt. Efter en sommarvila intar artisten nu Hamburger börs igen.

After dark- This is it
Oscarsteatern 14/9-16/12
För 40 år sedan startade Christer Lindarw och Lasse Flinckman After Dark. ”This is it” är farvälföreställningen där Lindarw summerar duons livsverk. Efter Sverigeturné intar farvälföreställningen Oscarsteatern med premiär den 14 september.

Musikalen The book of Mormon
China Teatern 14/9-17/12
Per Andersson, Linus Wahlgren och Samantha Gurah har huvudrollen i den här humormusikalen. Dessutom är den skriven av South park-skaparna Trey Parker och Matt Stone tillsammans med Robert Lopez som skrev ”Let it go” till succéfilmen ”Frost”.

Peter Pan
Intiman 16/9-2/12
Ta med hela familjen och kliv in i Peter Pans magiska värld. Träffa Kapten Krok och Tingeling och njut av spänning och musik. Mathias Jonsson spelar pojken som aldrig vill bli stor.

Tomas Ledin
Cirkus 15/9-16/12
En av Sveriges mest folkkära artister intar Cirkus med sin show ”Skarpt läge”. Räkna med att hitsen kommer att staplas på hög. Premiär på Cirkus den 15 september.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset