Var befinner du dig när 2017 blir 2018?
Var befinner du dig när 2017 blir 2018?

Snart är 2017 slut och många av oss gillar att fira in det nya året och det finns en massa sätt att göra det på. Gott nytt år och ta hand om varandra i Malmönatten! Här kommer några förslag på hur ni kan fira nyåret med dans, fyrverkerier eller korvgrillning.   

Piazzan framför Malmö Opera

Östra Rönneholmsvägen 20, 211 47 Malmö

Alla i Malmö är välkomna att räkna in tolvslaget på piazzan framför Malmö Opera, det är en tradition som funnits sen nästan alltid. Temat för i år är Hopp om framtiden och det utlovas ljusshow, liveakter och musik inspelad av Malmö operaorkester, fyrverkerier och dans. 

Nyårsfesten på Babel

Spångatan 38, 211 53 Malmö

För den som vill dansa in det nya året till  hiphop, r’n’b, afrobeat och dancehall är Babels nyårsfirande helt rätt. DJ Edgar, Supa Soca Bass, Eka Scratch, Anneli Pow Pow, Cuervo och Jesaja står för musiken och besökarna kan förvänta sig svettigt kaos. 

LÄS MER: Här är de bästa löpspåren i Malmö

Nyårsafton på KB

Friisgatan 26, 211 53 Malmö

 Från 00:05 öppnar KB upp dörrarna och håller de öppna ända till klockan 05 för dans och fest. På stora golvet väljer First Class Riot musiken och inne på Scania är det heavenly Joakim som är kvällens dj.

New Years Eve Black & White Ball

Norra Parkgatan 2, 214 22 Malmö

På Moriskan kan man slå på den stora nyårstrumman och gå på Black & White Ball. Det blir middag och dans till bland annat guilty pleasures, hits, hip hop, RnB och disco. För den som vill är klädkoden svart och vitt, men alla får komma som de vill.

Nyårsfirande i Magistratparken

Även de små ska få ha fest på nyår och därför är det cirkusfest i Magistratparken mellan 13-17. Det blir föreställningar och trolleri, korvgrillning, eldshow och barnfyrverkeri.  Dessutom kan ni testa cirkuskonster, tillverka nyårsaccessoarer och klä ut dig i cirkuslogen.

LÄS MER: Här är Malmös bästa caféer 

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset