Succésystrarna bakom mediabolaget Perfect Day och Fredagspodden har tagit fram allt från vin till böcker, och har i höst ett eget program för SVT Flow. Med alla projekt i bagaget har Hannah Widell och Amanda Schulman lärt sig en hel del om långa kontrakt, magkänslor och varningsklockor.

Stina Gullander/SVT
Bästa i karriären?
– Att vi kom på hur vi skulle kunna arbeta på ett sätt som vi älskar med det roligaste vi vet. Att säga upp sig från ett tryggt arbete är läskigt, men när man väl vågar hoppa och göra något som man verkligen tror på så är det som att universum ställer sig till förfogande och flödet blir konstant. Det kan låta flummigt men lite så kändes det när vi väl tog steget. Att våga göra det man brinner för är det finaste som finns.
Sämsta i karriären?
– Att vi i vår framfart, på grund av osäkerhet och tacksamhet för att vi fick göra en massa roliga projekt, inte lyssnade på vår magkänsla och tog några felaktiga beslut under vägen som kostade lite väl mycket i slutändan. Det där med magkänslan är oerhört viktigt och även om varningsklockan knappt hörs så ska man alltid lyssna på den. Så här i efterhand har vi lärt oss att för långa kontrakt aldrig är bra när man inte riktigt vet vart man är på väg.
Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset