Ta en paus från vardagen och unna dig en höstweekend. I samarbete med Refunder har vi valt ut de fem hetaste städerna i Europa att besöka i höst.

Weekendresor är hetare än någonsin. Kanske är det den vädermässigt tråkiga sommaren som ligger bakom svenskens vilja att resa utomlands. En undersökning gjord av reseföretaget Ticket visar att vår reslust är större än någonsin i höst. I celebert sällskap av bland andra London, Amsterdam och Paris, visar Tickets undersökning att den stad som lockar mest just nu är München. Bokningarna till den tyska staden har ökat med hela 237 procent jämfört med samma tid förra året.

Här listar vi de hetaste weekendresorna just nu med flyg och hotell. Bokar du via Refunder får du även återbäring på köpet!

London

Foto: Unsplash

Med ett stort utbud av shopping, kultur, mode och sport är London alltjämt ett favoritresemål för svensken. Många svenskar har även valt att bosätta sig i staden, det säger en del om dess populäritet. Boka din resa med Sembo via Refunder och få 140 kronor återbäring.

München

Foto: Unsplash

Tysklands fotbollshuvudstad är ett av de mest populära resmålen hösten 2017. Dessutom arrangeras varje år världens största ölfestival ”Oktoberfest” i staden varje år. Om du åker dit får du inte missa att uppleva naturen med unika promenadstråk. Boka din resa på TripX via Refunder och få fyra procent återbäring.

Amsterdam

Foto: Unsplash

Den holländska huvudstaden kryllar av konst, museum och mysiga caféer. Ett tips är att besöka populära Heineken Experience Museum för att bland annat få en interaktiv upplevelse i ölbryggningsprocessen. Missa inte heller att ta en sightseeingtur med en kanalbåt, det är väl värt för att få uppleva staden från kanalerna. Utöver det har Amsterdam ett fantastiskt uteliv – så glöm inte dansskorna. Boka med Sembo via Refunder och få 140 kronor återbäring.

Prag

Foto: Unsplash

Prag är, bland mycket annat, känt för sin unika arkitektur. Staden har beskrivits som det nya Berlin, då allt fler svenskar väljer att resa till den unika tjeckiska staden för att strosa runt och äta gott. Med MrJet kan du välja en skräddarsydd paketresa till Prag, så att semestern passar dig som hand i handsken – och få fem procent återbäring på bokningen via Refunder.

Barcelona

Foto: Unsplash

Om du har tröttnat rejält på höstrusket är Barcelona resan för dig. Där kan du förlänga sommaren, om så bara för en helg. Med fantastiska restauranger, shoppinggator, partyliv och marknader är Barcelona alltjämt en favoritdestination i höst. Boka din resa på MrJet via Refunder och få fem procent återbäring.

Så fungerar Refunder – återbäring på alla köp när du nätshoppar

• När du shoppar i någon av de nästan 600 butiker som är anslutna får Refunder provision.

• Den provisionen delar Refunder med dig som kund i form av riktiga kronor och ören tillbaka på ditt konto.

• Samtidigt fungerar Refunder som en komplett nätshoppingportal med mängder av erbjudanden inom allt från makeup och kläder till möbler och hotellnätter.

Att ansluta dig till Refunder tar ett par sekunder via e-post, Facebook eller Paypal och kostar självklart ingenting. Sen är det bara att näthandla som vanligt samtidigt som återbäringen samlas på ditt konto. Så fort du har samlat över 100 kronor kan du föra över dem till ditt bankkonto.

Kom igång med Refunder nu med en gång!


Artikeln är ett resultat av ett annonssamarbete och innehållet är sponsrat av annonsören. Den här artikeln är inte framtagen av Metros redaktion utan av vår kommersiella avdelning för Native Advertising.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset