Rory Cullinan, satt i den prestigefyllda styrelsen för Royal Bank of Scotland (RBS) i England – men inte längre. Han har förlorat jobbet – allt på grund av appen Snapchat.

Det var i början av mars som brittisk media rapporterade att Cullinan skickat flera bilder till sin 18-åriga dotter Bridget, skriver Business Insider.

I meddelandena skrev han bland annat att han ogillar styrelsemöten och att han har väldigt tråkigt på jobbet. Bridget tyckte att det var en kul idé att lägga upp bilderna på sin pappa på Instagram, det är ju inte varje dag ens pappa beklagar sig över ”Ännu ett jäkla möte”.

Nu verkar det som att hon satt pappa i klistret.

Kort efter att bilderna publicerats meddelade nämligen hans arbetsgivare att han måste lämna alla sina uppdrag senast 30 april. Banken vill dock inte uppge orsaken till avskedet.  John Mann, brittisk Labour-politiker har däremot uttryckt sitt missnöje för bilderna.

"Det är en örfil för skattebetalarna som äger 80 procent av banken, och likaså till de anställda som riskerar att få lämna",  "Han borde bli av med alla sina bonusar från den tiden han jobbat med investment banking. Varenda penny." säger han till the Sun.

Cullinan har varit en av de bäst betalda bankirerna på Royal Bank of Scotland. De senaste sex åren har han fått bonusar som uppgår till 2,2 miljoner pund och efter att ha blivit befordrat har han fått ytterligare 2 miljoner pund.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset