I veckan talade USA:s tidigare president Barack Obama vid en klimatkonferens i Milano. För att ta sig dit flög han privatjet och reste med 14 bilar i konvoj.

På tisdagen talade Barack Obama vid en konferens i Milano, Italien. Ämnet för konferensen var bland annat klimatförändringarna.

Men kritiska röster har höjts mot den före detta presidentens sätt att ta sig till konferensen, skriver Daily Mail. Han åkte nämligen privatjet och reste därefter med en konvoj bestående av 14 bilar.

”Det verkar som att Obama har följt råden i Leonardo DiCaprios bok ’gör som jag säger, inte som jag gör’”, skriver konservativa Independent Journal Review.

Sajten syftar till skådespelarens besök i Cannes, dit han reste med privatjet från New York för att hämta upp ett miljöpris. Direkt efteråt flög han tillbaka igen.

Barack Obama höll sitt tal på tisdagseftermiddagen inför 3 500 betalande åhörare. Genom framträdandet samlade han in nära 35 miljoner kronor till Obama Foundation.

Kommentera denna artikel

Vad tycker du? Här har du möjlighet att kommentera denna artikel. Vi på Metro vill ha en öppen dialog där de som deltar respekterar varandras åsikter. Alltså förväntar vi oss att du håller en schysst ton. Du kan framföra dina åsikter på ett civiliserat sätt även om du inte håller med om andras. Vi tror på dig!

Här kan du läsa hela vår kommentarspolicy.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset