En bar i staden Hove i Storbritannien har valt ett annorlunda sätt för att få folk att sluta använda sina mobiler i baren. I stället för att förbjuda mobiler så förhindrar de att signaler kommer in, vilket gör att din mobil inte har någon mottagning, rapporterar Sky News.

I staden Hove i Storbritannien finns en bar där din mobil inte fungerar. Vilket är precis vad ägaren av baren vill. Till Sky News berättare ägaren Steve Tyler om att han vill att folk ska ha en rolig kväll i hans bar utan att bli avbrutna av sina telefoner. Han tillägger att han istället för att be gästerna att inte använda sina telefoner så skapade han en Faradays bur. 

En Faradays bur är en slags plåtask som förhindrar signaler från att komma in. Baren är alltså byggd som en plåtask. Steve Tyler berättar att det är silverfolie i väggarna och kopparnät. Eftersom att signalerna inte kommer in till din telefon så får du ingen mottagning. För att prata i telefon måste man alltså gå ut från baren vilket var precis vad Steve Tyler ville. 

– Jag vill att de ska prata med människorna de är med och inte människorna de inte är med, säger Steve Tyler till Sky News. 

Det ända klagomålet han fått var från en gäst vars telefon faktiskt fungerade. Han flyttade dem då till ett annat bord. 

►LÄS MER: Apple lanserar 100 nya emojis – pistolen ersätts med vattenpistol

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset