Så här reagerade den unga tvåbarnsmamman på överraskningen – Russell Westbrook gav henne sin bil.
Så här reagerade den unga tvåbarnsmamman på överraskningen – Russell Westbrook gav henne sin bil.

Här brister det för den unga ensamstående kvinnan när hon får en bil i present av basketstjärnan Russell Westbrook.

När NBA-stjärnan Russell Westbrook tilldelades en bil för sin utmärkelse "Mest värdefulla spelaren" i 2015 års all star-match i New York så bestämde han sig för att ge bort den.

Han ville hitta någon i Oklahoma city som verkligen behövde den – och hittade till slut den perfekta mottagaren, skriver basketlaget på sin hemsida.

19-åriga Kerstin Gonzales har två små barn och har haft det mycket tufft i livet. Hon kämpar för att ta sig genom high school samtidigt som hon jobbar och får hjälp av välgörenhetsorganisationen Sunbeam family services.

Nyligen har Kerstins gamla nedgångna bil har gått sönder och hon har fått låna grannar och vänners bilar för att kunna hämta barnen, ta sig till skolan och till jobbet.

Väl inne på Sunbeam family services möttes hon av en stor överraskning – och en leende Russell Westbrook. Han presenterade sig och lämnade över nycklarna.

– Är det ett prank eller något? berättar Gonzalez att hon tänkte.

När hon insåg att det inte var något skämt så brast hon ut i tårar.

– Det har varit så tufft.

►LÄS MER: Ishinkstrenden boost för svensk hjärnforskning

Oklahoma city thunders-stjärnan själv tog med pojkarna och Kerstin ut på gården och visade upp bilen. Han lekte och skojade med pojkarna och klappade om Kerstin Gonzalez som var helt överväldigad över gåvan.

– När du ser någon som jobbar hårt mot ett mål och hittar sätt i vardagen för att hålla sig över vattenytan med pojkarna så kan man inte göra annat än hjälpa dem, säger Westbrook.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset