Två kvinnor i England var tillsammans med samma man, utan att de visste om det. Men nu har de tagit sin revansch – de dumpar honom på en reklambanderoll som tusentals bilpendlare passerar på motorvägen.

De bedragna kvinnorna Nicola Morland och Angela Illingworth var båda tillsammans med Steve Frazer – utan att känna till varandra. När de fick reda på att Frazer gått bakom ryggen på dem, bestämde de sig för att slå sina påsar ihop. Hämnden blev en banderoll med en gemensam bild på kvinnorna och texten: "Steve Frazer, du har blivit dumpad av BÅDA dina flickvänner".

LÄS MER: Dumpad på Facebook – brände ner hus

Den hängdes på onsdagsmorgonen upp där få skulle missa den, på motorvägen A1 vid infarten till Newcastle där tusentals bilpendlare passerar varje morgon, skriver tidningarna Metro och Chronicle.

– Nog får vara nog. Nu har vi gett tillbaka, säger Morland.

LÄS MER: Arbetslösa män blir oftare dumpade

Många bilister har uppmärksammat banderollen och postat bilder på nätet. En del är skadeglada och andra undrar hur Frazer har tagit dumpningen. Men många påpekar också hur otroligt lika de båda kvinnorna är, men de försäkrar att de inte är släkt eller har träffats tidigare.

Chronicle/Privat

Nicola Morland och Angela Illingworth var båda tillsammans med Steve Frazer – utan att veta om varandra.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset