Benjamin Ingrosso och hans ursäkt.
Benjamin Ingrosso och hans ursäkt.

Flera Eurovision-fans har rasat mot Benjamin Ingrosso efter en video där han kommenterar sina konkurrenters bidrag, något som Aftonbladet först rapporterade. Nu har Benjamin Ingrosso bett om ursäkt och säger att han mår dåligt över händelsen. – Jag har legat och gråtit i natt för att folk har varit så elaka, säger han till Metro.

Aftonbladet skriver att videon som kritiserats filmades och publicerades av Eurovisionsajten Wiwiblogs.

I videon, som nu har plockats ner, berättar Benjamin Ingrosso att han fick titta i tio sekunder på andra bidrag som tävlar i Eurovision i år och säga sitt första intryck, en så kallad ”reaktionsvideo”.

LÄS MER: Bianca Ingrosso: ”Vi har absolut börjat bråka mer”

Men Benjamin Ingrossos kommentarer i klippet har inte uppskattats av alla. Medan vissa tycker om hans ärlighet i reaktionerna har också många Eurovision-fans blivit arga och tycker att han har hånat andra bidrag. Något som har gjort att Benjamin Ingrosso har gått ut och bett om ursäkt på sociala medier.

– Jag har legat och gråtit i natt för att folk har varit så elaka. Jag har aldrig känt mig så hatad i hela mitt liv. Jag tror att de plockad ner videon efter en halvtimme för att det blev så mycket hat. Vi skulle göra en ”reactions”-video. Jag har sett sådana videor innan och vet att man bara ska säga det första man tänker. Jag fick höra tio sekunder per bidrag, säger Benjamin Ingrosso till Metro och fortsätter:

– Folk blev skitförbannade och jag har bett om ursäkt. Det var verkligen inte min mening att såra någon. Allting var sagt med kärlek och humor, men folk vet inte min humor, så det misstolkades väldigt fel. En gång tog jag av mig hörlurarna för att det blev så högt, för att det var hårdrock. Folk tolkar det som att jag hatar den låten.

LÄS MER: Pernilla Wahlgren om att fylla 50 år: ”Det är en hemsk siffra”

Tror du att det här kan skada dig i tävlingen?

– Jag vet inte. Jag hoppas inte det så klart. Jag är verkligen inte killen som hatar eller snackar skit. Helt tvärtom faktiskt.

Det är inte långt kvar till Eurovision, hur går tankarna?

– Efter det här tänker jag att jag kommer att bli utbuad på scen. Men jag hoppas så klart att det går bra och att jag levererar när jag är där.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset