Under fredagen anmäldes en man i New York försvunnen för att tre dagar senare hittas död, inlåst på toaletten där han gått för att få hjälp med ett skadat finger. Nu kräver familjen svar på varför ingen på sjukhuset märkt av att han varit försvunnen i nästan en vecka.

Under förra veckan besökte en anställd på Montefiore Medical Center i New York sjukhusets akut för att få hjälp med ett skadad finger. När mannen senare gick för att använda toaletten var sista gången någon såg honom vid liv. Det rapporterar NBC New york.

Den 44-åriga mannen sedan inte kom hem försökte hans familj kontakta honom flera gånger. De ringde också sjukhuset och anmälde honom som försvunnen. När familjen på måndagen besökte sjukuset krävde de att få se video från övervakningskamerorna, och det var först då mannen kunde hittas – död inne på toaletten.

► LÄS MER: Kvinna satt på Mcdonalds ett dygn – var död

– Uppenbarligen försökte de inte på något sätt på kontakt med honom, och verkade inte ha kollat toaletten förrän idag när vi kom och klagade, säger mannens bror till NBC New york.

Mannen ska på något sätt ha blivit inlåst på toaletten och därefter dött. Polisen har nu påbörjat en förundersökning, och familjen till den avlidne mannen har tagit kontakt med en advokat.

► LÄS MER: Daniel dog utan att någon märkte det

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset
Mer om Brott