Isabella Löwengrip fick ont i magen när hon läste om demonstrationen i Torneå.
Isabella Löwengrip fick ont i magen när hon läste om demonstrationen i Torneå.

När Isabella ”Blondinbella” Löwengrip nåddes av nyheten att demonstranter hade bildat en mänsklig mur mot flyktingar i Torneå fick hon ont i magen. Hon skrev ett inlägg om händelsen som har delats av tusentals.

Under lördagen samlades hundratals personer i finländska Torneå för att demonstrera mot flyktingmottagande. Demonstranterna bildade en mänsklig mur mot den svenska gränsen för att visa att de inte ville välkomna några flyktingar. Nyheten fick Isabella Löwengrip att bli rasande: 

”Min första tanke är: Hur kan ni leva med er själva? Ni vaknade imorse och bestämde er för att hindra familjer som har flytt i veckor/månader för att få komma i säkerhet. Vilka tror ni att ni är?”, skriver hon.

►LÄS MER: Hundratals bildade mänsklig mur vid svenska gränsen – mot flyktingar

Facebookinlägget har i skrivande stund delats av nästan 2 000 användare. Isabella Löwengrip tycker att det är vår skyldighet att hjälpa till.

”Våra landsgränser är något vi hittat på. Vi delar vårt jordklot. Du som invånare har inte rätt att neka någon att komma in till det du kallar ditt land. Du har inte ens rätt att tänka tanken att det är jobbigt”, skriver hon.

LÄS MER: Så kan just du hjälpa till

Det här är det värsta jag läst på länge. Jag får ont i magen. Invånare i Torneå bildade idag en mänsklig mur för att...

Posted by Blondinbella on  Saturday, 19 September 2015
Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset