Blondinbellas bilbryderier: Porsche eller Audi R8
Blondinbellas bilbryderier: Porsche eller Audi R8

Blondinbella är i full fart med att ta körkort. Och när hon spanar efter ny bil är det inte på Blocket.

Sca

En vit Audi R8 är drömbilen.

Många vänder sig till sajter som Blocket när de ska hitta sin första bil. För Blondinbella handlar valet snarare om Porsche eller Aston Martin.

Bloggaren och entreprenören håller just nu på att ta körkort, vilket upptar mycket utrymme på bloggen för tillfället:
”Idag övade jag lite på fickparkering, det är det sista jag har kvar”, skriver hon den 15 maj efter en av sina körlektioner.

Hon återkommer också gång på gång till sin besatthet av bilar. Under rubriken ”Man ska drömma stort!” skriver hon om sitt drömhus:
”Men ska jag lämna kära stan så ska det vara ett hus vid vattnet. Att det ligger en bit bort från stan gör ingenting, då får jag bara mer användning av alla bilar jag vill köpa i framtiden. Jag har verkligen blivit biltokig på senaste tiden”.

Och det är inte vilka bilar som helst det rör sig om. Inlägget ovan avslutas med en bild på en Aston Martin. Men tidigare har Blondinbella skrivit att drömbilen är en vit Audi R8, en bil som kostar ungefär 1,2 miljoner kronor. Det var tills hon provsatt i en i färgen samoa orange:
”Nu blev jag kär i deras samoa orange, så ball! Har dessutom ett nagellack i samma färg.”

Naglarna har varit vägledande i Blondinbellas tidigare bilintresse också. Den 19 april skriver hon så här:
”Tror minst sagt jag är lite kär, jag var på visning hos Porsche ikväll och såg deras nya Boxster. När jag satte mig i sportbilen och såg mina rödmålade naglar vid ratten så kändes det bara helt rätt!”

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset