Petra Liljeblad och Sebastian Liljeblad.
Petra Liljeblad och Sebastian Liljeblad.

”Bonde söker fru”-paret Sebastian och Petra Liljeblad har fått barn. Graviditeten har varit tuff för Petra Liljeblad, som drabbades av hyperemesis, som innebär att man lider av ett kraftigt illamående under graviditet.

Köttbonden Sebastian Liljeblad, förut Davidsson, och Petra Liljeblad blev kära i ”Bonde söker fru” 2014 och gifte sig 2017. Nu har paret fått sitt första barn, en dotter, något de båda har skrivit om på Instagram.

Dottern föddes på söndagskvällen, ”3875 g och 51 cm och frisk och stark”, skriver Sebastian Liljeblad.

LÄS MER: Linda Lindorff om årets ”Bonde söker fru”: ”Dramatik och turbulens”

Paret har tidigare pratat om hur tuff graviditeten har varit för Petra Liljeblad, som fick hyperemesis och har lidit av ett kraftigt illamående under graviditeten.

”Jag är så stolt och imponerad över min älskade fru Petra Liljeblad som har kämpat sig igenom en jättejobbig graviditet och dessutom tog sig igenom förlossningen som hon önskade så naturligt som möjligt trots att hon inte fick behålla någon mat under dagen”.

”Min favoritsyssla är numera att beundra henne. Vi mår alla bra och vilken hjälte till man jag har! Han vek aldrig från min sida och bara visste vad jag behövde, hela tiden. Jag visste att vi var ett team sedan innan men att han skulle vara såhär fantastisk kunde jag aldrig ana”, skriver Petra Liljeblad och fortsätter:

”Nu får jag beundra honom med vår tjej. Den vackraste duo jag sett. Hon har nu den tryggaste pappan och förebilden i hela världen”.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

I söndags kl 2307 kom vår älskade lilla dotter till världen, 3875 g och 51 cm och frisk och stark. Som vi har längtat efter dig ❤️ Du är sååå älskad från första stund ❤️ #bondesökerfru #bondebebis Jag är så stolt och imponerad över min älskade fru @petraliljeblad som har kämpat sig igenom en jättejobbig graviditet och dessutom tog sig igenom förlossningen som hon önskade så naturligt som möjligt trots att hon inte fick behålla någon mat under dagen. Ni är mina hjältar och jag älskar er mest i hela världen 😍❤️ Vi vill också rikta ett enormt tack till personalen på förlossningen och BB på Värnamo Sjukhus, hela vägen har vi känt oss trygga, sedda och omgivna av varmhjärtade proffs ❤️

Ett inlägg delat av Sebastian D Liljeblad (@sebdliljeblad)

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset