Människor runt om i världen såg till att uppfylla Safyre Terrys önskan.
Människor runt om i världen såg till att uppfylla Safyre Terrys önskan.

Åttaåriga Safyre Terry hade bara en önskan till jul – att få julkort skickade till sig. Hennes önskan blev viral och nu har hon fått flera hundratusen kort och en resa till Disney World.

Safyre Terry från New York hade förväntat sig omkring 20 julkort när hennes moster Liz Dolder postade hennes önskan på Facebook. Önskningen delades i sociala medier världen över och nu har åttaåringen fått över 300 000 julkort och en resa till Disney World enligt  Clevland.com.

► LÄS MER: Svenska hockeystjärnans superfina gest till pojken 

– Det är obeskrivligt att så många människor i världen har gått ihop för att uppfylla hennes önskan, hennes önskan, säger Liz Dolder till International Business Times.

Safyre Terry är täckt av ärr från en brand som dödade hennes pappa och tre syskon för två år sedan. Mostern berättar att Safyre Terry fick brännskador på över 75 procent av sin kropp och har sedan husbranden gått igenom över 50 operationer och förlorat sin höger hand och vänster fot.

– Hon har fortfarande problem med sin mun och på grund av ärrbildningar som stramar åt. Hennes nästa operation kommer att ske den 5 januari, säger Liz Dodler till Daily Mail.

► LÄS MER: Det vill miljonärerna ha i julklapp

Julkorten blev snabbt för många för flickans postbox och brevbäraren örväntar sig fortfarande fler.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset