Brad Pitt spelar för första gången mot Leonardo DiCaprio. Detta i en film av Quentin Tarantino, om sektledaren Charles Manson.

Sedan tidigare är det klart att Leonardo DiCaprio har en roll i Quentin Tarantinos film om sektledaren Charles Manson, ”Once upon a time in Hollywood”. Filmen kommer att spegla en annan del av Hollywood än den glamorösa, där Charles Manson spred skräck i hela Los Angeles, rapporterar internationella medier.

DiCaprio kommer att gestalta skådespelaren Rick Dalton och Brad Pitt hans stuntman Cliff Booth. De båda kämpade med att slå igenom i Hollywood vid tidpunkten av Mansons framfart, skriver Variety.

LÄS MER: Pitt snuvad på ”Game of thrones”

De båda skådespelarna har tidigare haft roller i Quentin Tarantino-filmer. Brad Pitt hade huvudrollen som nazistjägare i ”Inglourious basterds” och DiCaprio spelade slavägare i ”Django unchained”. De två skådespelargiganterna har aldrig tidigare spelat i samma film.

Charles Manson ledde sekten Mansonfamiljen på mitten 1960-talet. Filmen har premiär den 9 mars 2019, på 50-årsdagen av mordet på paret LaBianca. Dagen efter mördades skådespelaren Sharon Tate av samma grupp, på beställning av Charles Manson. Han satt fängslad fram till sin död 2017.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset
Mer om film hollywood