"Baby one more time" släpptes för 20 år sedan.
"Baby one more time" släpptes för 20 år sedan.

Tro det eller ej – det har gått hela 20 år sedan den då 16-åriga och okända Britney Spears slog igenom och blev världsstjärna med superhiten "Baby one more time". Nu tackar hon sina fans för stödet hon fått under årens gång.

Det är i ett Instagram-inlägg som Britney Spears, 36, uttrycker sin tacksamhet.

”Det är svårt att beskriva vad den här dagen betyder för mig. 20 år sedan hörde världen min musik för första gången! Så mycket har hänt sedan dess … men vad jag verkligen vill säga är tack till alla ni fantastiska fans som har varit där för mig sedan dag ett. Ert stöd genom åren har betytt allt för mig!! Älskar er alla!”, skriver hon.

LÄS MER: ”Här är 30 låtar alla 90-talister minns”

Inlägget är en video från musikvideon till ”Baby one more time”. Låten släpptes den 23 oktober 1998 och blev genast en superhit och den då 16-åriga Britney Spears blev popstjärna med hela världen. Låten blev också den i dag världskände svenske låtskrivaren och producenten Max Martins första Billboardetta. I dag har han 22 stycken.

Känner du för mer nostalgi? Se hela musikvideon här:

Kommentera denna artikel

Vad tycker du? Här har du möjlighet att kommentera denna artikel. Vi på Metro vill ha en öppen dialog där de som deltar respekterar varandras åsikter. Alltså förväntar vi oss att du håller en schysst ton. Du kan framföra dina åsikter på ett civiliserat sätt även om du inte håller med om andras. Vi tror på dig!

Här kan du läsa hela vår kommentarspolicy.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset