Britney Spears musikvideo till låten ”Work bitch” är full av sexuella anspelningar. Men stjärnan önskar att hennes videor kunde handla mindre om sex och mer om dans.

Landmark Media Ltd

Britney Spears piskar en av bakgrundsdansarna i videon till sin senaste singel "Work bitch".

Britney Spears gästade radioprogrammet ”The TJ show” i Boston och när intervjun kom in på hennes nya, sexiga musikvideo till låten ”Work bitch” medgav att hon ibland drivs för långt.

– Det ingår en hel del sex i det jag gör men ibland skulle jag vilja att det var som förut när jag hade en och samma outfit genom hela videon och dansade hela tiden och det inte var lika mycket anspelningar på sex, sa Britney Spears, 31 till radioprogrammet.

Hon berättade att hon satte ned foten under arbete med videon till ”Work bitch”.

– Herre gud, jag visade mycket mer hud och gjorde många andra saker till videon än vad som finns med i den. Jag sa nej till hälften av videon, jag är en mamma och jag har barn och det är svårt att spela sexig mamma när du även ska vara en popstjärna. Jag måste vara sann mot mig själv och känna efter när jag gör saker.

LÄS MER: Britney Spears video bannlyst

Britney Spears piskar kvinna i nya musikvideon

Videon som visar mer av Britney Spears

Kommentera denna artikel

Vad tycker du? Här har du möjlighet att kommentera denna artikel. Vi på Metro vill ha en öppen dialog där de som deltar respekterar varandras åsikter. Alltså förväntar vi oss att du håller en schysst ton. Du kan framföra dina åsikter på ett civiliserat sätt även om du inte håller med om andras. Vi tror på dig!

Här kan du läsa hela vår kommentarspolicy.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset