Mannen skröt om de sexuella övergreppen på en hemsida på "The dark web". (Bilden har inget samband med artikeln)
Mannen skröt om de sexuella övergreppen på en hemsida på "The dark web". (Bilden har inget samband med artikeln)

En 30-årig brittisk frilansfotograf har dömts till 22 livstidsdomar för att ha erkänt 71 fall av sexövergrepp på malaysiska barn. När han greps hittade polisen ett stort dokument som beskrivs som en manual för pedofiler som mannen ska ha haft för avsikt att publicera.

När mannen greps hittade polisen 20 000 bilder och filmer när mannen förgriper sig på barn, rapporterar brittiska medier som BBC. Materialet har mannen spritt på en sajt på Darknet och skrytit om sina brott: 

”Det är lättare att förföra fattiga barn än västerländska medelklassungar”. 

LÄS MER: Miljonärspappa slog ihjäl misstänkt pedofil – kan slippa fängelse 

Mannen som har erkänt brotten ska ha förgripit sig på barn, som varit mellan sex månader och tolv år gamla, i Malaysia under 2006 och 2014. Han började utnyttja barn under volontärresa i landet för tio år sedan. Polisen tror att mannen har förgripit sig på närmre 200 från fattiga samhällen. 

När mannen greps hittade polisen bevis för att mannen ville tjäna pengar på sina övergrep. I hans dator fanns ett 60-sidigt dokument som beskrivs som en manual för pedofiler och han ska samtidigt ha försökt att samla in pengar via crowd-funding för att publicera sitt barnpornografiska material. 

Mannen har nu dömts till 22 livstidsdomar, med ett minimumstraff på 23 års fängelse. 

LÄS MER: Hit ringer anonyma pedofiler – för att undvika att begå brott 

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset
Mer om Brott