Biljetterna ska säljas för uppemot 350 dollar styck.
Biljetterna ska säljas för uppemot 350 dollar styck.

I helgen åker Zlatan Ibrahimovic och Los Angeles Galaxy till Chicago för att spela bortamatch. Biljettrycket har hittills varit enormt – något som lett till att det nu byggs extraläktare inför svenskens ankomst.

När Chicago Fire spelade sin hemmapremiär i mitten av mars lyckades man locka 14 021 åskådare till hemmaarenan som rymmer 21 891 personer. Men nu när Zlatan Ibrahimovic och Los Angeles Galaxy kommer på besök har biljettrycket ökat rejält, skriver Chicago Tribune.

Matchen ska redan vara utsåld, vilket lett till beslutet att sätta upp tillfälliga läktare för att kunna sälja fler biljetter. Biljetterna ska säljas för uppemot 350 dollar styck, vilket är 2 964 kronor.

LÄS MER: ”Los Angeles, välkommen till Zlatan” – så hyllas Ibrahimovic efter succédebuten

Inför matchen intervjuades några av spelarna från Chicago Fire. En av dem var mittfältaren Dax McCarty, som sa att han hoppades på att kunna vända hypen inför matchen till Chicago Fires fördel.

– Om det är många i Chicago som vill se Zlatan spela och som kanske inte är Chigago Fire fans, så är det viktigt att vi gör en bra match. Vi vill spela så att de efter matchen säger ”Okej, Zlatan kanske inte spelade så bra, men vårt hemmalag, Chicago Fire, laget vi kan se vecka efter vecka, de spelade fantastiskt”, sa McCarty till Chicago Tribune.

 

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset