Carina Berg och Leif GW Persson.
Carina Berg och Leif GW Persson.

Tv-programmet ”Här är ditt liv” återuppstår. Det är Carina Berg som kommer att programleda det klassiska formatet. Gästerna är Ewa Fröling, Leif GW Persson, Felix Herngren och Pernilla Wahlgren.

Intervjuprogrammet, där stjärnor hyllas och överraskas av vänner, bilder och klipp från förr, leddes av Lasse Holmqvist på SVT mellan 1980 och 1991.

Nu kommer programmet tillbaka, men den här gången på streamingtjänsten Dplay och med Carina Berg som programledare.

I de fyra avsnitten kommer tittarna att få ta del av Ewa Fröling, Leif GW Persson, Felix Herngren och Pernilla Wahlgrens liv.

Carina Berg beskriver jobbet som ärofyllt och säger att förberedelserna har varit intensiva.

”Det är så otroligt tacksamt och mysigt att få göra ett hyllningsprogram. Det är klart att det här programmet också kommer att innehålla mörker, det är väldigt sällan man går ett helt liv och allt bara löper på som en dans på rosor. Vi kommer att prata om alla delar i de här stjärnornas liv, även de tuffa. Men det är ju ett hyllningsprogram”, säger Carina Berg i ett pressmeddelande.

Carina Berg har tidigare lett andra intervjuprogram, som ”Berg flyttar in” och ”Bergs bärbara talkshow”.

Programmet får premiär på Dplay i mellandagarna.

Kommentera denna artikel

Vad tycker du? Här har du möjlighet att kommentera denna artikel. Vi på Metro vill ha en öppen dialog där de som deltar respekterar varandras åsikter. Alltså förväntar vi oss att du håller en schysst ton. Du kan framföra dina åsikter på ett civiliserat sätt även om du inte håller med om andras. Vi tror på dig!

Här kan du läsa hela vår kommentarspolicy.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset
Mer om tv