Polisen grep Chris Browns i hans hem i Los Angeles.
Polisen grep Chris Browns i hans hem i Los Angeles.

Chris Brown greps av polis men är släppt mot borgen. Efter att ha försökt vänta ut polisen misstänks han nu för att ha vapenhotat en kvinna.

Efter att ha omringat Chris Browns hus i flera timmar grep polisen till slut artisten misstänkt för att ha hotat en person med vapen i sitt hem i Los Angeles. Han har nu släppts mot en borgen på strax över två miljoner kronor.

Det var tidigt på tisdagsmorgonen, lokal tid, som polisen larmades av ett samtal från en kvinna som uppgav att Brown riktat ett skjutvapen mot henne. Efter att ha avvaktat i flera timmar i väntan på en husrannsakan kunde polisen till slut gå in i bostaden.

I väntan på att polisen skulle slå till passade Brown på att ladda upp ett antal videoklipp på Instagram.

– Jag har legat och sovit halva natten och vaknar till polishelikoptrar runt huset och poliser vid grinden. Vad vill ni mig? Jag håller mig ur vägen, tar hand om min dotter och jobbar, säger Chris Brown i ett av inläggen som nu är raderade.

Kvinnan som säger sig ha hotats av Brown har intervjuats av Los Angeles Times. Hennes version av händelsen är att hon hotades när hon beundrade ett diamantsmycke i Browns hus.

Brown är tidigare dömd för att 2009 ha hotat och misshandlat sin dåvarande flickvän, sångerskan Rihanna. Straffet då blev samhällstjänst och skyddstillsyn.

Scott Roth/AP/TT
Chris Brown. Arkivbild.
Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset