Demokraternas presidentkandidat Hillary Clinton talar till sina anhängare i Coconut Creek i Florida, USA.
Demokraternas presidentkandidat Hillary Clinton talar till sina anhängare i Coconut Creek i Florida, USA.

Demokraternas presidentkandidat Hillary Clinton varnar sina anhängare för att vara för självsäkra, samtidigt som opinionsundersökningar visar att hon har en klar ledning över rivalen Donald Trump med två veckor kvar till valet den 8 november.

Clinton sade till väljare i Florida, en av vågmästardelstaterna där valet sannolikt kommer att avgöras, att de inte har råd att slappna av.

– Jag hoppas att du kommer att rösta, eftersom det kommer att bli ett jämnt val. Rikta ingen uppmärksamhet till opinionsundersökningarna. Glöm inte, känn inte lugn, eftersom vi måste få folk att rösta, sade hon till anhängare i Coconut Creek i Florida, där hon höll tal framför en skylt med texten "Rösta tidigt".

I Florida har väljarna redan börjat förtidsrösta.

Samtidigt som opinionsundersökningarna visar att Clinton leder över Trump, har Trump bett sina medarbetare att skära ner på arbetet med att hitta kandidater till hans framtida förvaltning som ska jobba med honom när han sitter på presidentposten. Han har i stället uppmanat sina medarbetare att fokusera på att stärka chanserna för att han ska vinna valet, enligt två personer med insyn i hans kampanjarbete.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset