Bloggerskan Alexandra "Kissie" Nilsson är inte ensam om att dela den här bilden.
Bloggerskan Alexandra "Kissie" Nilsson är inte ensam om att dela den här bilden.

På instagram delas just nu en bild med texten ”turn on notifications”. Ditt flöde kommer inte längre vara kronologiskt utan baseras på de personer appen tror du finner mest intressanta.

Metro har tidigare berättat att instagram kommer att ändra ordningen i det personliga flödet. Ordningen kommer att ändras utifrån vilken relation du har till användaren samt sannolikheten att du är intresserad av innehållet.

► LÄS MER: Svenska träningsparet gör succé på instagram

Detta gör att många nu delar en bild med texten ”turn on notifications” för att du inte ska missa deras bilder. Blend mer kända personer som gjort det återfinns bland annat boggerskan Alexandra ”Kissie” Nilsson, tv-personligheten Edward Blom samt sångerskan Molly Sandén.

I bilden de delar står det dock att förändringen kommer att ske redan i morgon. Vilket dementeras av Instagrams utvecklingschef Heiko Hebig i ett facebookmeddelande.

"Uhm. Nej. Inget förändras i morgon" skriver han.

► LÄS MER: Kissies mensbild hyllas på sociala medier

När förändringarna väl sker får du inte längre behålla flödet i kronologisk ordning. Slår du på notifications får du dock en notis varje gång personen du slagit på notifications för en notis varje gång hen lägger upp en bild.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset