Ett videoklipp med en mycket brutal barnmisshandel har fått spridning i sociala medier. Syftet uppges vara att få den misshandlande mamman bakom galler. Men klippet är gammalt och mamman har redan fått sitt straff, skriver tidningen Expressen.

Youtube

I filmen ses mamman slå barnet med en kudde och med nävarna.

Polisen i Malaysia, där händelsen utspelar sig, har flera gånger gått ut och uppmanat nätanvändare att sluta dela klippet, eftersom det skadar barnet, skriver Expressen.
 
Klippet visar hur en kvinna slår sin bebis i huvudet med en kudde gång på gång. När barnet fortsätter att skrika tar hon till knytnävarna och fortsätter att slå i fyra minuter. 
 
Det är inte första gången klippet blir viralt. Under 2012 delades det tiotusentals gånger. I april i år fick det liv igen och har i dag återigen delats omkring 300 000 gånger, uppskattar tidningen. 
 
"Känner du igen den här kvinnan? Snälla anmäl henne för det här oskyldiga barnets skull", lyder en av uppmaningarna i kommentarsfältet. 
 
Expressen, som talat med en av de kvinnorna som ligger bakom spridningen av klippet, greps den unga mamman redan i maj 2011 i Malaysias huvudstad Kuala Lumpur, efter ett tips från en av hennes vänner. Det är vännen som filmat misshandeln, som användes som bevismaterial. 
 
Enligt CNN bor barnet nu i en fosterfamilj. Det är oklart hur filmen först läckte ut på nätet. 
 
 
Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset