När du ska ta ett lån vill du ha så bra villkor som möjligt. Genom att använda dig av en låneförmedlare kan du enkelt jämföra olika bankers villkor så att du kan välja det bästa erbjudandet.

När du bestämmer dig för att låna pengar vill du ha ett så bra avtal som möjligt. Men att själv jämföra olika bankers erbjudanden är både krångligt och tar en massa dyrbar tid. Därför finns låneförmedlare som gör jobbet åt dig så att det enda du behöver göra är att bestämma dig för vilket erbjudande som passar dig bäst.

Här kan du läsa mer om Axo Finans och skicka in en ansökan för att hitta bästa räntan

– Går du till en låneförmedlare som Axo Finans kan du genom en enda ansökan få låneerbjudanden från flera banker. Det är precis som att gå till Prisjakt eller Pricerunner för att få bästa möjliga pris när du till exempel ska köpa en ny tv, säger Jörgen Rosvall på Axo Finans.

Axo Finans, som startade sin verksamhet redan 2008, samarbetar med en rad långivare på marknaden i Sverige som Marginalen Bank, Santander Consumer Bank, Bluestep, Collector Bank och Nordax. Och kunderna är så nöjda att de gett företaget toppbetyg på sajten Trustpilot, vilket ger dem bäst Trustscore* bland Sveriges alla låneförmedlare och banker.

– Som en lite mindre aktör på marknaden jämfört med de stora drakarna försöker vi vara mer personliga och hjälpsamma för att du som kund ska känna dig trygg – att ta ett lån är ett stort beslut och du måste få alla fakta för att känna att du gör rätt val, berättar Jörgen Rosvall på Axo Finans.

Företaget erbjuder snabb hjälp när du vill få reda på vilka möjligheter du har att ta ett privatlån och ser till att förhandla fram den bästa räntan.

– Det är smart att gå via en låneförmedlare när du ska ansöka om lån eftersom du kan jämföra olika banker. Kundbarometrar visar att just Axo Finans är en av de bästa låneförmedlarna i Sverige, säger Jörgen Rosvall.

* Axo Finans är det företag som har bäst kundbetyg i kategorin ”Bank” enligt sajten Trustpilot.

Fakta: Hitta bästa räntan genom Axo Finans

För att ta reda på mer om Axo Finans och skicka in en ansökan för att hitta bästa räntan behöver du bara klicka på länken här under. Det tar bara någon minut att fylla i din ansökan och tjänsten är helt kostnadsfri.

Här kan du läsa mer om Axo Finans och skicka in en ansökan för att hitta bästa räntan

 

Artikeln är ett resultat av ett annonssamarbete och innehållet är sponsrat av annonsören. Den här artikeln är inte framtagen av Metros redaktion utan av vår kommersiella avdelning för Native Advertising.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset
Mer om ekonomi pengar