När Steve berättade om händelsen för sin mamma fick han veta att leksaken förmodligen legat gömd i hans näsa sedan 70-talet.
När Steve berättade om händelsen för sin mamma fick han veta att leksaken förmodligen legat gömd i hans näsa sedan 70-talet.

Steve Easton har alltid trott att hans huvudvärk berott på hösnuva. Nu har han fått reda på orsaken.

Steve Easton, 51, har lidit av en täppt näsa i 44 år. Han har dessutom haft återkommande huvudvärk hela sitt liv och hela tiden trott att det berott på hösnuva, skriver The Mirror. Men för några veckor sedan vände en nysning upp och ner på allt. Då flög nämligen en gummipil ut från näsan.

– Jag tänkte: Var i helvete kom den i från?, säger Steve Easton till Daily Mail.

När han sedan berättade om händelsen för sin mamma fick han veta att leksaken förmodligen legat gömd i hans näsa sedan 70-talet.

– Hon berättade att de tagit mig till sjukhuset när jag var sju år för de trodde att jag hade fått i mig leksaken, säger Steve Easton.

På sjukhuset kunde de aldrig hitta något, därför trodde sjukhuspersonalen att det kanske rörde sig om ett misstag.

– Jag visste att det inte var det och det oroade mig jämt, och nu är den plötsligt ute. Vi är alla chockade, säger hans mamma Pat Easton.

Steve har lidit av huvudvärk och hösnuva hela sitt liv, men så vitt han vet så har gummipilen inte orsakat honom några andra hälsoproblem. När pilen väl var ute var gummit delvis nedbrutet, men det gick ändå att identifiera den gamla leksaken som han omedvetet burit i nästan i 44 år.

– Jag känner mig inte alls annorlunda. Jag undrar vad mer som kan finnas där uppe? säger Steve Easton.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset