Väduren (21 mars – 20 april)
Du kan känna ett behov av att öka din allmänbildning. Det är alltid kul att kunna se sammanhang tydligare genom att sätta samman den kunskap man har. Försök se på frågor som engagerar dig från ett annat perspektiv.

Oxen (21 april – 21 maj)
Du vill gärna prova nya smaker och träffa nya människor. Det är mycket möjligt att du känner en sprudlande känsla just nu. Lev så att du kan stå för allt som du gör. Tänk på att lögner sällan är bra på sikt.

Tvillingarna (22 maj – 21 juni)
Du känner att du vill satsa på jobb eller studier just nu. Gör en ordentlig plan för hur det ska gå till i så fall. Kanske känner du att du vill göra några inköp för att få till en känsla av nystart.

Kräftan (22 juni – 23 juli)
Du börjar äntligen smälta en händelse som du varit med om. Ibland lär man sig inte av saker, man genomlider dem bara. Tänk på att allt går över och att tillvaron alltid går upp och ner. Det är en del av charmen med livet.

Lejonet (24 juli – 23 augusti)
Lejonet kan känna en viss rastlöshet över tillvaron just nu. Allt kan kännas lite fyrkantigt. Men tänk på att inte hela tillvaron behöver förändras. Det kan räcka med att du gör några små förändringar så kommer allt kännas lättare.

Jungfrun (24 augusti – 23 september)
Du kan i dag snubbla över en sak som du länge tänkt att du vill ha i ditt liv. Kanske kommer en främling in i ditt liv och blir lite längre fram viktigare än du hade kunnat tro. Livet känns översköljt av mystik den här dagen.

Vågen (24 september – 23 oktober)
Försök att sova lite mer. Du behöver din energi just nu. Se över tillvaron så att träning får den tid som den behöver. Du lever ett liv som många andra skulle vilja leva.

Skorpionen (24 oktober – 22 november)
En naturupplevelse kan ge dig mycket i dag. Försök att gå närmare för att upptäcka tillvarons små under. Livet är för otroligt för att inte ta på allvar i varje given stund.

Skytten (23 november – 20 december)
Du kanske försöker klättra på karriärstegen just nu. I så fall är det dags att börja jobba hårt, inte bara för att omgivningen ska se det utan för att du ska känna dig tryggare i din roll på jobbet.

Stenbocken (21 december – 20 januari)
Tekniken kan trilskas för dig just nu. Du kan behöva ta det lugnt med en god bok istället. Ge även relationer lite tid och försök begränsa din tid som du tittar på en skärm. Det kommer du att må bra av.

Vattumannen (21 januari – 19 februari)
I dag är en dag när du skulle må bra av att göra listor. Rada upp för- och nackdelar om du har stora beslut framför dig. Du kommer att se allt klarare då.

Fiskarna (20 februari – 20 mars)
Du känner dig vetgirig och vill gärna diskutera saker. Det här är en dag när du kan övertyga andra om din ståndpunkt. Det strålar om dig i dag och du har massor av energi.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset