Väduren (21 mars – 20 april)
Väduren är stark i en jobbig situation just nu. Ibland måste du orka när inte omgivningen gör det. Om du bara får ett besked så kommer allt att bli bättre. Ovisshet är det jobbigaste att leva i.

Oxen (21 april – 21 maj)
Du har lyckats skaffa dig en bra överblick över en situation som har uppstått. Nu är det tid att handla. Du lever bara en gång och varje dag är värdefull. Ha kul och känn att du lever varje sekund.

Tvillingarna (22 maj – 21 juni)
Du kan känna dig lite splittrad och ledsen. Men du vet inte riktigt varför. Det kommer att gå över. Ta det lugnt och sök i ditt inre efter svar istället för att alltid vara social och träffa vänner.

Kräftan (22 juni – 23 juli)
Det kan finnas ett destruktivt beteende som du måste bryta. Ta professionell hjälp i så fall. Om du ser de svårigheter som du har så är det första steget, men det räcker inte för att lösa dina problem.

Lejonet (24 juli – 23 augusti)
Det här kan bli en spännande dag där du träffar en ny person eller etablerar en ny typ av relation till en person som funnits i ditt liv sedan tidigare. Du kan behöva leka av dig.

Jungfrun (24 augusti – 23 september)
En stor summa pengar kan plötsligt dyka upp. I så fall ska du vara mer sparsam än vanligt. Det är inte säkert att din ekonomi fortsätter att se lika ljus ut framöver.

Vågen (24 september – 23 oktober)
Relationer är viktiga för dig just nu. Både familj och vänner får lite extra tid. Utveckla gärna ett intresse som länge har varit vilande.

Skorpionen (24 oktober – 22 november)
Kanske känner du för att vila mycket just nu. Men det är troligtvis tillsammans med andra som du får den energin som du så väl behöver. En känsla av härlig nystart kommer över dig.

Skytten (23 november – 20 december)
Livet kan kännas tufft just nu, både för dig och personer i din omgivning. Försök att fokusera på de fina stunderna. Kom ihåg att du är fin och värdefull precis som du är.

Stenbocken (21 december – 20 januari)
Det kan vara så att en person i din omgivning inte uppskattar dig på samma sätt som tidigare. Låt de tankarna komma fram i ljuset i så fall. Du måste omge dig med människor som får dig att må bra.

Vattumannen (21 januari – 19 februari)
Du kan vilja lära dig nya saker just nu. Det finns många mysterier att upptäcka. Om du har ett projekt på jobbet så finns det goda chanser att det går i lås.

Fiskarna (20 februari – 20 mars)
Du känner dig glad och positiv just nu. Kanske kommer du i kontakt med en person som du länge har beundrat på avstånd. Tänk på att idogt arbete ofta lönar sig.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset